TNT Post

Job: TNT Post

Type: New Build / Land Redevelopment

Location: Coatbridge

Summary: The developer being a repeat client.

Our commission from developing the brief, to detail design, to completion and occupation.

The proposed development was for a bespoke end user producing and packaging a range of soap based products. That company has since left the building and it is now occupied by TNT.

The site being the surplus part of a site originally presented to us by the client as the site for another industrial unit.

Along the frontage of the building a two storey block of offices and staff accommodation. Behind that the production area. All of which contained in a clear span steel portal framed building with insulated panel cladding, industrial roller shutter doors and secure yard to the rear.